Insignia de Facebook

miércoles, 16 de noviembre de 2011

35 aniversari de la PENYA BLANC I BLAVA DE VILANOVA.

Bon dia, aquesta entrada es de la Neus, que ha fet una gran editorial per la Penya Blanc i Blava de Vilanova en el seu 35 aniversari. FELICITATS.

Hem fet 35 anys. Som grans pel que som, però per damunt de tot, som grans pel que sentim.
No és fàcil ser de l’Espanyol. En una societat com la nostra, on els honors i la glòria sempre són pels rics i poderosos, nosaltres, els pericos, anem teixint la nostra història centenària moguts pel sentiment i la il·lusió. Cal ser valent per a ser de l’Espanyol. Cal tenir esperit per nedar contracorrent, superar les adversitats, i molts cops, lluitar per la supervivència.

Tots aquells que durant aquests 35 anys han fet possible que aquesta penya hagi perdurat a la nostra ciutat, ho saben molt bé tot això. Ells, les han viscut de tots colors: l’infern de dos descensos a 2ª, l’adéu a Sarrià, l’èxode a Montjuïc; però també la immensa alegria de dues Copes del Rei, dues Finals europees (a la tercera va la vençuda), la celebració d’un Centenari i finalment la inauguració del nostre Estadi de Cornellà- el Prat, que avui ens omple de legítim orgull.

Per a tots ells, pel mèrit de tots aquests anys de treball i dedicació, vagin la nostra admiració i reconeixement. També el nostre record més sentit a aquells que ja no hi són, a aquells que ens han deixat per sempre, molt especialment els nostres estimats companys de junta: Emili Vicente i Carlos Nadales, que ens van dir adéu massa aviat. Glòria als herois de l’Espanyol...

Ara, 35 anys després, seguim aquí, ben vius, amb l’objectiu de fer que la família perica continuï creixent i consolidant-se a casa nostra. Que Vilanova i la Geltrú vegi orgullosa com els pericos vilanovins cada cop som més forts, i ens sentim més orgullosos d’aquests colors blanc-i-blaus que ens representen. Els colors d’en Roger de Llúria, colors tant estimats, tant mediterranis, tant nostres...

Per dur a terme aquesta tasca comptem amb tots vosaltres. Tots sou necessaris. Homes i dones de l’Espanyol!, pericos i periques vilanovins/es!... Volem ben alt!. Creixem plegats!. Tots junts podem!PER MOLTS ANYS! I VISCA LA PENYA BLANC-I-BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ!


No hay comentarios:

Publicar un comentario